Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Чоповицькій громаді Коростенського району відкрили поліцейську станцію

Дата: 31.03.2021 17:13
Кількість переглядів: 561

31 березня в Чоповицькій громаді відбулась визначна подія – відкрили поліцейську станцію.

Фото без опису

В урочистому заході, який відкрив голова Чоповицької селищної територіальної громади Михайло Філоненко, взяли участь голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, начальник Головного управління Нацполіції (ГУНП) в Житомирській області Юрій Олійник, заступник начальника ГУНП в Житомирській області Артем Лисогор, начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Житомирській області Віталій Магалецький, начальник відділення поліції № 1 Коростенського районного управління поліції ГУНП в Житомирській області Сергій Цівончук, представники ЗМІ та громадськості.

Фото без опису

Відзначимо, що дільничним інспектором на території Чоповицької селищної територіальної громади призначено Олександра Гузя. З моменту відкриття поліцейської станції прийом громадян у відділку буде відбуватись за таким графіком: вівторок з 9:00 до 11:00; четвер з 18:00 до 21:00; субота з 9:00 до 11:00.

Фото без опису

Також на стації знаходиться кабінет інспектора ювенальної превенції і службу нестиме капітан поліції Ольга Савчук. Двері її кабінету будуть відкриті для жителів громади щочетверга з 14.00 до 16.00 год.

"Відкриття такої станції в Чоповицькій громаді сьогодні це надзвичайно важливий крок в першу чергу для застереження правопорушень та в боротьбі зі злочинністю. Це захист людей і неабияка підтримка для них", - зауважив в ході заходу голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк.

А ми бажаємо успіхів в службі дільничному інспектору поліцейської станції, а Чоповицькій громаді миру, злагоди, розвитку та процвітання.

Наталія Колєнова,
відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
Коростенської районної державної адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь