Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

КНП «Овруцька міська лікарня» на 100% забезпечена киснем

Дата: 06.04.2021 16:26
Кількість переглядів: 1044

Сьогодні голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк спільно зі своїм радником Артемом Майдаником розпочали перевірки лікарень Коростенського району з метою визначення забезпеченості киснем для хворих на COVID-19.

Фото без опису

Першим медичним закладом, де побував очільник району стала КНП «Овруцька міська лікарня» Овруцької міської ради. Відзначимо, що на території лікарні є власна киснева станція об’ємом 5м3, яка забезпечує на 100% потребу в кисні на 15-20 днів. Є в наявності 68 кисневих балонів. Також на даний час лікарня забезпечена кисневими концентраторами в кількості 15 шт. В лікарні під COVID-19 відведено 125 ліжок. На даний час знаходиться 101 хворий.

Фото без опису

«Сьогодні я щиро вдячний за турботу про лікарню, лікарів та хворих, за щоденну кропітку роботу в ім’я здоров’я жителів Овруччини голові Овруцької міської ради Івану Коруду та головному лікарю КНП «Овруцька міська лікарня» Валентині Шубан. – Відзначив Юрій Тарасюк. –  Зараз ми маємо як ніколи докласти максимум зусиль аби забезпечити людей всім необхідним для лікування та роботи. Вкрай складна ситуація із захворюванням на короновірус досі тримає нас в «червоній зоні». Тому закликаю всіх бути відповідальними за своє здоров’я і здоров’я своїх близьких, дотримуватись карантинних заходів. Переможемо хворобу разом!»

 

Наталія Колєнова,

відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь