Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Медичний центр «Нові Санжари» Національної гвардії України

Дата: 15.04.2021 10:17
Кількість переглядів: 683

Медичний центр «Нові Санжари» Національної гвардії України є закладом, що надає послуги з психологічної реабілітації постраждалим учасникам Революції Гідності, учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих (померлих) таких осіб.

Фото без опису

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року за № 1057 (зі змінами) затверджено Порядок проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб.

Послуги з психологічної реабілітації надають суб’єкти, що відповідають певним вимогам, таким закладом є Медичний центр «Нові Санжари» Національної гвардії України. 

Медичний центр розташований у Полтавській області в селищі міського типу Нові Санжари. Розміщення в 2-х або 3-х місних кімнатах з усіма зручностями.

Послуги з психологічної реабілітації передбачають: психологічну діагностику, психологічну освіту та інформування, психологічне консультування, психологічну підтримку і супроводження, психотерапію, групову роботу, декомпресію та надають досвідчені фахівці центру. У разі потреби, заклад має можливість залучати до надання послуг інших спеціалістів.

Детальну інформацію з питань психологічної реабілітації можна отримати в управлінні соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації за адресою: м. Коростень, вул. І.Франка, 5, кабінет № 6, телефон для довідок 9 62 08.

Лілія Ситнік,

начальник управління соціальної політики

Коростенської районної державної адміністрації 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь