Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк взяв участь в закладанні нового скверу в місті Малині Коростенського району

Дата: 17.04.2021 12:10
Кількість переглядів: 548

Сьогодні, в Український День навколишнього середовища – День довкілля, в місті Малині Коростенського району, а саме в районі БАМу відбулось закладання нового скверу.

Фото без опису

Участь в заході взяли народний депутат України Андрій Пузійчук, перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко, голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, його перший заступник Сергій Кириченко, депутат Житомирської обласної ради Сергій Диняк, міський голова Малинської міської ради Олександр Ситайло, його заступники, працівники Малинської міської ради, керівники лісогосподарських підприємств Малинщини Петро Гаєвський та Сергій Фурник, депутати, жителі Малинської територіальної громади, представники ЗМІ.

Фото без опису

«Сквер, який ми з вами облаштовуємо, невдовзі стане місцем зустрічі та сімейного відпочинку малинчан та гостей Малинщини. Нам у цьому місті жити, нам його й покращувати!», – відзначив під час заходу Андрій Пузійчук.

Фото без опису

Його підтримав і Юрій Тарасюк: «Сквер об’єднає людей для спільного відпочинку, спілкування, а також стане місцем де зможуть весело провести час діти й молодь, а старше покоління зробити вечірню прогулянку».

Фото без опису

Спільними силами учасників заходу сьогодні було висаджено такі дерева як липа, верба, ялина, дуб. Маємо надію, що вони стануть окрасою майбутнього скверу і принесуть багато радості жителям міста Малин і його гостям.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь