Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенські поліцейські з початку квітня притягнули до відповідальності 150 порушників карантинних обмежень

Дата: 20.04.2021 11:17
Кількість переглядів: 290

Співробітники Коростенського районного управління поліції ГУНП в Житомирській області проводять посилену профілактичну та роз’яснювальну роботу серед населення та контролюють дотримання карантинних норм.

Фото без опису

За виконанням карантинних норм стежать мобільні групи. Щоденно працівники поліції у складі таких груп перевіряють дотримання протиепідемічних заходів, як фізичними, так і юридичними особами.

Поліцейські наголошують: головне завдання – не покарати правопорушника, а попередити правопорушення. Утім, злісні порушники мають нести адміністративну відповідальність. На них поліцейські складатимуть протоколи за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф від 17000 до 34000 гривень для фізичних осіб і від 34000 до 170000 гривень – для посадовців.

На громадян, які не реагують на зауваження поліцейських та відмовляються вдягнути захисну маску в громадських місцях, поліція складає адміністративні постанови про стягнення штрафу в сумі від 170 до 255 гривень.

Загалом з початку місяця поліцейські Коростенського районного управління поліції склали 150 адміністративних протоколів за порушення карантину.

Поліцейські закликають всіх громадян відповідально поставитися до збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих та дотримуватися встановлених карантинних норм.

Коростенське районне управління поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь