Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продаж неповнолітнім до 18 років алкогольних напоїв та тютюнових виробів категорично заборонений

Дата: 22.04.2021 13:20
Кількість переглядів: 314

Поліцейські ювенальної превенції Коростенського районного управління поліції постійно звертаються до суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами щодо недопущення продажу неповнолітнім таких товарів.

Фото без опису

Поліцейські ювенальної превенції спільно з зацікавленими органами державної влади постійно проводять превентивну роботу, щодо попередження продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів дітям.

З цією метою працівники ювенальної превенції Коростенського районного управління поліції провели профілактичний рейд по торгових закладах м. Коростеня під час якого продавцям наголосили на неприпустимості продажу особам, які не досягли 18 років алкогольних напоїв, пива та цигарок.

Фото без опису

Лише упродовж першого кварталу на території м. Коростеня було виявлено та задокументовано 2 такі випадки. На продавців склали адміністративні протоколи в порядку ч. 2 ст. 156 КУпАП.

Санкція статті передбачає штраф: для продавця від 400 до 800 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а для власника закладу 6800 та позбавлення ліцензії.

Шановні продавці та власники торгових закладів звертаємося до Вас з проханням неухильно дотримуватись чинного законодавства та не продавати пиво, алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби неповнолітнім!

Коростенське районне управління поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь