Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Товариство з обмеженою відповідальністю «Санаторій «Борисфен» є закладом, що надає послуги з психологічної реабілітації постраждалим учасникам Революції Гідності, учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих

Дата: 28.04.2021 13:02
Кількість переглядів: 407

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року за № 1057 (зі змінами) затверджено Порядок проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб.

Фото без опису

Послуги з психологічної реабілітації надають суб’єкти, що відповідають певним вимогам, таким закладом є ТОВ «Санаторій «Борисфен». 

Санаторій розташований в приморсько-степовій кліматичній курортній зоні, в західній частині міста Очакова в 50 метрах від берега моря (в 70 км від м.Миколаєва і в 130 км від м.Одеси). Основні лікувальні чинники санаторію – приморський клімат з степовим чистим повітрям, зі значною місткістю кисню, озону, йодних випаровувань, настоїв цвітучих трав, морські купання і велика лікувальна база санаторію.

ТОВ «Санаторій «Борисфен» пропонує комфортні умови проживання в двух п’ятиповерхових корпусах з’єднаних перехідною галереєю. Розміщення в 2-х місних номерах з усіма зручностями.

Санаторій має лікувально-діагностичний корпус з відділенням фізіотерапії, ванним відділенням, клініко- діагностична лабораторія, кабінети масажу; приміщення для ЛФК з тренажерами, басейн.

На території санаторію, площа якого складає більше 4 га є чудовий парк, багато клумб з трояндами, фонтан, басейн з декоративними рибами, під тінистими кронами голубих ялин розташовані зони відпочинку. Також на території облаштовані ігрові та спортивні майданчики, є танцювальна площадка, кафе, бібліотека, кіноконцертний зал, православна церква Преподобного Агапіта Печерського лікаря цілителя.

Послуги з психологічної реабілітації передбачають: психологічну просвіту, індивідуальне консультування, психологічну допомогу (терапію), підбір методів психологічної реабілітації, групову терапію, психологічну корекцію  та надаються досвідченими фахівцями центру. У разі потреби, заклад має можливість залучати до надання послуг інших спеціалістів.

Детальну інформацію з питань психологічної реабілітації можна отримати в управлінні соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації за адресою: м. Коростень, вул. І.Франка, 5, кабінет № 6, телефон для довідок 9 62 08.

Лілія Ситнік,

начальник управління соціальної політики

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь