Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільники Коростенського району привітали ветеранів та учасників Другої світової війни напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом

Дата: 07.05.2021 15:08
Кількість переглядів: 371

Сьогодні, 7 травня,  напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні сьогодні голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, голова Коростенської районної ради Юлія Гаєвська, її заступниця Олена Харченко, голова Коростенської районної ради ветеранів Микола Фещенко, керівник гуманітарного штабу ГО «Добротвор» Валентина Сиромятнікова відвідали ветеранів, ветеранів та учасників бойових дій Другої світової війни, які проживають на території Коростенщини.

Очільники району привітали людей поважного віку зі святом та вручили їм святкові подарункові набори. До них зі своїм подарунком – продуктовими наборами першої необхідності долучились і представники громадської організації «Добротвор», а саме керівник ГО та депутат Коростенської районної ради Ігор Сиромятніков та його дружина Валентина.

«В цей радісний та світлий день ми завітали до вас аби вкотре вклонитись за ваш подвиг, вашу мужність та героїзм проявлені під час воєнного лихоліття. Ми щиро хочемо привітати вас зі святом та побажати міцного здоров’я, ще довгих років життя, мирного неба над головою, віри у краще майбутнє!» – відзначив під час зустрічі з ветеранами Юрій Тарасюк.

«Ми ніколи не забудемо вашого подвигу, подвигу тих людей, хто віддав життя за рідну землю, мужньо боровся на фронтах, самовіддано працював на підприємствах у тилу, і тих, хто день за днем наближав звільнення світу від нацизму», – зауважила Юлія Гаєвська.

Наталія Колєнова

відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь