Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростенському районі відбулись заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2021 09:36
Кількість переглядів: 705

8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни. 9 травня - День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В Коростенському районі відбулись урочисті мітинги, покладання квітів з нагоди цих пам’ятних дат.

Сьогодні голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк спільно із керівництвом Коростенської міської територіальної громади, ветеранами, учасниками, дітьми Другої світової війни, жителями Коростенщини взяв участь в урочистому мітингу до Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в м. Коростень.

8 травня за дорученням Юрія Тарасюка заступниця голови районної державної адміністрації Лариса Хоречко спільно із керівництвом Олевської територіальної громади взяла участь у покладанні квітів до меморіалів та пам’ятників, присвячених увічненню перемоги над нацизмом і вшануванню пам’яті полеглих захисників України.

Також учасники заходу на Олевщині вшанували пам’ять загиблих та поклали квіти до пам’ятників та меморіалів: могил радянських воїнів, могили Павленка Й. Д.  – героя Радянського Союзу, братської могили жертв фашизму, пам’ятника загиблим воїнам-афганцям, пам’ятного знаку на честь 70-річчя проголошення Олевської Республіки, до меморіального комплексу загиблим воїнам АТО та ін.

Учасники заходів вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх загиблих воїнів. Ми ніколи не забудемо страшну ціну цієї перемоги.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь