Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростенському районі поліцейські охороняють правопорядок та безпеку під час проведення пам’ятних заходів

Дата: 09.05.2021 16:45
Кількість переглядів: 387

У День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Коростенському районі поліцейські охороняють правопорядок та безпеку під час проведення пам’ятних заходів.

Так, зокрема сьогодні поліцейські Коростенського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області запезпечували охорону урочистого мітингу з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в м. Коростені біля могили невідомому солдату на курганах, супроводжували поховальну колону, проводили патрулювання поблизу цвинтарів та кладовищ, де проходять поминальні заходи.

Загалом в Житомирській області заступили для охорони публічного порядку близько 450 поліцейських.  Ще понад 260 працюють поблизу цвинтарів та кладовищ.

Відтак правоохоронці, які працюють у посиленому варіанті несення служби, проводять превентивну роботу для попередження порушень закону та правил карантину.

Станом на 13:00 годину офіційні заходи з нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом в Другій світовій війні в області завершились. Грубих порушень правопорядку не було. Участь у них взяли до 1,5 тисячі жителів та гостей Житомирщини.

Водночас упродовж дня триває відвідування близько 400 кладовищ у населених пунктах області. Очікується, що там побувають до 25 тисяч людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь