Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

“Велике будівництво”: Завершується реконструкція 202 відділень екстреної меддопомоги по всій країні, – Кирило Тимошенко

Дата: 18.05.2021 16:18
Кількість переглядів: 523

Заступник керівника Офісу Президента України та координатор програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” Кирило Тимошенко розповів в інтерв’ю журналу “Mintrans”, що реконструкція приймальних відділень в опорних лікарнях по всій Україні підходить до завершення. Загалом в Україні за підсумками “Великого будівництва” буде реконструйовано 202 відділення екстреної медичної допомоги.

“У другому півріччі переходимо до реконструкції обласних лікарень. Робота кипить у всіх напрямках. Темпи зменшувати не плануємо”, – сказав Кирило Тимошенко.

Він наголосив на тому, що лікарні по всій Україні отримали приймальні відділення європейської якості.

“Модернізовані приймальні відділення з новою медтехнікою дають можливість надати екстрену допомогу людині за 20-30 хвилин. А не за 2-3 години, як було раніше, коли пацієнтів возили довгими коридорами з кабінету в кабінет (в гіршому випадку – взагалі в інше місто), втрачаючи дорогоцінний час”, – заявив Кирило Тимошенко.

Він нагадав, що програма Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” наприкінці 2019 року була задумана як великий проєкт оновлення інфраструктури – доріг, по яких їздять українці, а також шкіл, дитячих садків, стадіонів, приймальних відділень у лікарнях.

Нагадаємо, раніше Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив про те, що у рамках “Великого будівництва” у 2021 році в Україні буде оновлено 6500 км доріг та 245 штучних споруд, а також 95 шків, 70 садочків, 80 стадіонів, 29 басейнів та багато іншого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь