Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Поліцейські Коростенського районного управління поліції розповіли підліткам, як протидіяти насильству в шкільному середовищі

Дата: 21.05.2021 11:28
Кількість переглядів: 445

Поліцейські сектору з протидії домашнього насильства, ювенальної превенції  та дільничні офіцери поліції систематично проводять профілактичні бесіди у навчальних закладах. Нещодавно учасниками таких заходів стали учні Грозинської гімназії.

Фото без опису

Правоохоронці ознайомили школярів з поняттям булінгу,його видами та проявами, разом з учнями обговорили шляхи конструктивного вирішення конфліктних ситуацій та сформування знання з правил безпечної поведінки при конфліктах.

Під час заходу діти приймали активну участь в обговоренні теми, відповідали на питання, спільно розбирали представлені учням ситуації, в ході чого визначали який вид булінгу вчиняється, а також вирішували питання, як можна було б уникнути булінгу в тій чи іншій ситуації.

Наприкінці спілкування поліцейські наголосили дітям на тому, що не слід замовчувати існуючі випадки булінгу та негайно інформувати дорослих – батьків, вчителів або телефонувати в поліцію за номером «102» для негайного реагування.       

    Коростенське районне управління поліції



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь