Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка з нагоди Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження України

Дата: 29.05.2021 08:00
Кількість переглядів: 321

Шановні працівники  видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження Коростенського району, прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Фото без опису

Друковане слово в усі часи було та залишається запорукою розвитку освіти, науки і культури, невичерпним джерелом духовності нації. Саме тому переоцінити значення книг, газет та журналів у нашому житті досить важко.

Завдяки благородній справі поліграфістів, видавців та книгорозповсюджувачів, невтомному творчому пошуку формуються громадська думка та світоглядне середовище, в якому виховуються покоління українських громадян.Отже, діяльність такої галузі  є стратегічно важливою сферою в процесі розбудови Української держави.

У день професійного свята  всім, хто в Коростенському районі причетний до поліграфії і книгорозповсюдження   бажаємо  міцного здоров’я, успіхів у реалізації всіх задумів, творчого завзяття, миру і злагоди!

З повагою

голова Коростенської районної державної адміністрації

Юрій Тарасюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь