Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростенському районі активно відзначили Міжнародний день захисту дітей

Дата: 02.06.2021 11:19
Кількість переглядів: 420

1 червня 2021 року в міському парку культури та відпочинку "Древлянський" м. Коростеня неповнолітні суб’єкти пробації Коростенського МРВ взяли участь у розважальних заходах з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, за участі представників Коростенського ЦСС, представників ювенальної превенції Коростенського РУП, представників Коростенського міського центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».

Фото без опису

Для присутніх організували змагання, вікторини, естафети. Працівники пробації: психолог Коростенського МРВ Андрій Шевчук та інспектор Іванна Войтюк разом з дітьми грали в ігри брали участь в інтерактивах.

На окремому майданчику, керівниками підліткових клубів Коростенського міського центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» було організовано розважальні ігри: настільний футбол, шахи, армреслінг.

Підоблікові мали змогу активно провести день,  взяти участь у різноманітних змаганнях та конкурсах. Всі присутні залишились задоволені, отримали заряд позитивної енергії від проведеного свята та приємні подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь