Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

6 червня - День журналіста України

Дата: 06.06.2021 07:31
Кількість переглядів: 357

Шановні журналісти! У вашій великій творчій сім’ї – професійне свято. З нагоди відзначення Дня журналіста щиро вітаємо всіх, хто свої думки, талант і вміння віддає служінню цій благородній справі.

Фото без опису

А це чималий загін власкорів загальноукраїнських видань, журналістів місцевих засобів масової інформації, широкий позаштатний актив, у яких спільна справа і єдина мета – доля рідного краю, його стабільність і гідне майбуття.

Пристрасне слово журналіста не просто піднімає дух – воно зцілює у людях віру, вселяє надію та є неоціненною підтримкою на шляху якісних змін у житті. Кожний з вас на своєму робочому місці творить історію сьогодення – без прикрас, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасність. Через багато років наші нащадки аналізуватимуть непростий час, у якому доводиться жити нашому поколінню, не лише із підручників, а й з газетних і телевізійних архівів.

Добре, що у переважній більшості ви з відповідальністю ставитесь до своїх обов’язків, що позиція ваша є виваженою, а розуміння об’єктивних реалій – визначальним у вашій журналістській роботі.

Будьте в цьому завжди послідовними і пам’ятайте про своє головне покликання – служити істині, утвердженню добра, злагоди і миру в суспільстві.

Бажаємо у цьому кожному журналісту здійснення нових творчих задумів та удач. Світлими нехай будуть задуми, щирими думки, переконливим журналістське слово.

Із професійним святом вас!

З повагою

голова Коростенської районної державної адміністрації

Юрій Тарасюк

голова Коростенської районної ради

Юлія Гаєвська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь