Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Товариство з обмеженою відповідальністю «Золота Нива» санаторно-курортний заклад надає послуги з психологічної реабілітації постраждалим учасникам Революції Гідності, учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих (по

Дата: 14.06.2021 08:17
Кількість переглядів: 333

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року за № 1057 (зі змінами) затверджено Порядок проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб.

Фото без опису

Послуги з психологічної реабілітації надають суб’єкти, що відповідають певним вимогам, таким закладом є ТОВ «Золота Нива».

Санаторій приймає на оздоровлення та санаторне лікування населення з усіх регіонів України, тривалість перебування 18 днів. Загальна площа оздоровчого закладу 63200 м².

ТОВ «Золота Нива» працюють досвідчені психологи, які надають комплекс послуг: психологічну просвіту та консультування, психологічну діагностику, підбір методів пихологічної реабілітації, психологічну допомогу, психологічну корекцію та проектування майбутнього, профілактика та запобігання кризовим явищам психологічного стану людини .

Детальну інформацію з питань психологічної реабілітації можна отримати в управлінні соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації за адресою: м. Коростень, вул. І.Франка, 5, кабінет № 6, телефон для довідок 9 62 08.

Лілія Ситнік,

начальник управління соціальної політики

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь