Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ФГ «Данько» є прикладом наполегливої, злагодженої праці справжніх господарів своєї землі

Дата: 16.06.2021 16:23
Кількість переглядів: 1356

Фермерське господарство «Данько», що розташоване на території Олевської міської територіальної громади с. Радовель Коростенського району є прикладом наполегливої, злагодженої праці справжніх господарів своєї землі – сім’ї Беланів.

Фото без опису

ФГ «Данько», керівником якого є Олександр Белан, було створено в 2011 році за сприяння на той час начальника агропромислового розвитку Олевської РДА Володимира Михайленка, а також голів районної державної адміністрації та районної ради.

Господарство має в обробітку 75 га землі, на якій вирощується: жито, пшениця, овес, тритикале, кормовий буряк, картопля та капуста. Налічується 30 голів великої рогатої худоби, 45 овечок, 30 свиней в’єтнамської породи, 30 птиць індиків, 2 коней.

Польові роботи здійснюються за допомогою спеціалізованої техніки та обладнання: тракторів ЮМЗ та Сінтай, автомобіля ГАЗон, плуга, культиватора, прес-підбирача.

Злагоджено працюють на господарстві всі члени великої родини Беланів. Також в господарстві офіційно працевлаштований один штатний помічник. Відзначимо, що продукція даного фермерського господарства є натуральною та якісною. Саме тому легко реалізується серед населення навколишніх населених пунктів.

ФГ «Данько» є справжнім прикладом реалізації втілення мрії, любові до землі та наполегливої праці. Тож, напередодні Дня фермера, 14 червня, до фермерського господарства за дорученням голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка з приємною місією – відзначити подякою райдержадміністрації та райради завітала заступник голови Коростенської РДА Лариса Хоречко, спеціаліст відділу агропромислового розвитку, екології та економічної політики Віта Ушапівська, старші інспектори відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Наталія Колєнова та Андрій Недашківський.

Гості від щирого серця привітали власників ФГ «Данько» та побажали Олександру Васильовичу, його дружині Наталії Данилівні, його дружній родині міцного здоров’я, гарних врожаїв, рясних дощів та лагідного сонця, натхнення та нових трудових звершень і досягнень на трудовій ниві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь