Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн-конкурс «Мій тато – найкращий!»

Дата: 17.06.2021 11:13
Кількість переглядів: 535

Незабаром, 20 червня, в Україні буде святкуватись День батька. Це свято досить молоде, але має особливе значення. З метою пропагування відповідального батьківства, підвищення ролі батька у родині та суспільстві, усвідомлення важливості ролі батька в житті дитини, виховання любові, поваги, уваги до батьків, мотивації дітей і батьків до роздумів щодо цінності дитячо-батьківських стосунків, взаєморозуміння між батьками та дітьми управлінням соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області оголошується районний онлайн-конкурс з нагоди відзначення дня Батька «Мій тато найкращий!».

Фото без опису

Для кожної дитини, її татусь – найкращий, з ним пов’язано безліч теплих і яскравих спогадів! Навіть виростаючи, кожному з нас так необхідна батьківська порада та підтримка. Тому цей конкурс – гарна нагода привітати наших татусів зі святом та поділитися з іншими теплими історіями про них.

На Конкурс подаються індивідуально підготовлені конкурсні роботи дітей шкільного віку (7-17 років), які проживають на території Коростенського району.

Умови участі в онлайн-конкурсі:

  • з 10 до 16 червня 2021 року подати на електронну адресу управління соціальної політики Коростенської райдержадміністрації (vidsimpolitkorrda@gmail.com) заявку на участь у Конкурсі та конкурсні роботи: вітальну відеолистівку (посилання на YouTube);
  • з 19 по 21 червня 2021 року на офіційній сторінці Коростенської райдержадміністрації у соціальній мережі Facebook відбуватиметься онлайн-голосування;
  • з 22-25 червня 2021 року за найбільшою кількістю вподобайок буде  визначено переможців Конкурсу.

 Положення про районний онлайн-конкурс додається.

Управління соціальної політики

Коростенської районної державної

адміністрації Житомирської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь