Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ФГ «Родинне молочко» є прикладом того, як треба правильно відноситись до праці на землі, бажання приносити користь рідному краю та людям

Дата: 22.06.2021 11:14
Кількість переглядів: 559

Фермерське господарство «Родинне молочко» розташоване на території Овруцької міської територіальної громади с. Мала Хайча. Керівником господарства є Павлущенко Володимир Миколайович. Господарство є прикладом наполегливої, злагодженої праці справжніх господарів своєї землі – сім’ї Павлущенко.

Фото без опису

Створювалося господарство ФГ «Родиннне молочко» близько 30 років. Натхненна багаторічна праця стала їхнім життєвим подвигом. Господарник разом зі своїм батьком, власними силами переобладнував стару сільськогосподарську техніку, яку використовував в господарстві. На даний час з спеціалізованої техніки та обладнання, які здійснюють польові роботи має: трактори МТЗ-82 та Владіміровець Т-25, комбайн «Нива», причеп, плуг, сіялка, культиватор, прес-підбирач, вал, для розчищення снігу. На території господарства є бункери для зберігання зерна.

Фото без опису

ФГ «Родинне молочко» має в обробітку 6,7  га землі, на якій вирощується: пшениця яра, овес, картопля та багаторічні трави. Налічується 8 голів великої рогатої худоби та 13 нетелів.

Фото без опису

Працюють на господарстві всією дружньою родиною. Мають сучасне доїльне обладнання. Свіжий надій, пройшовши фільтрацію, одразу надходить у холодильник. Завдяки тому, що молоко майже не контактує з повітрям, воно має високі якісні показники. Молоко реалізують заводу ТОВ «Рихальський завод сухого молока», що сприяють забезпеченню потреб населення, якісною органічною продукцією.

Фото без опису

ФГ «Родинне молочко» є прикладом того, як треба правильно відноситись до праці на землі, бажання приносити користь рідному краю та людям.

Фото без опису

Відзначаючи родину Павлущенко з нагоди Дня фермера України, перший заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Сергій Кириченко вручив подяку Коростенської районної державної адміністрації та Коростенської районної ради і щиро побажав керівнику ФТ «Родинне молочко» Володимиру Миколайовичу та його дружній родині міцного здоров’я, духовних і фізичних сил, терпіння, удачі, оптимізму і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі роки.

Фото без опису

Віта Ущапівська,

головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку, екології та

економічної політики Коростенської райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь