Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітаємо з Міжнародним Олімпійським днем!

Дата: 23.06.2021 10:56
Кількість переглядів: 858

Олімпійський день – чудова можливість для кожного розділити унікальні та універсальні олімпійські цінності, зробити крок на зустріч здоровому способу життя та відчути себе справжнім олімпійцем. Це велике свято спорту, яке щороку відзначає весь світ з нагоди Дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету 23 червня!

Спорт це найголовніше, що пов'язує всі народи на планеті. Навіть в античні часи припинялися війни під час проведення Олімпійських ігор. Завдяки спорту та дружбі можна сприяти створенню кращого і спокійнішого світу.

Нині Міжнародний Олімпійський Комітет є найвпливовішою спортивною організацією, головним гарантом розвитку олімпійського руху та втілення олімпійських цінностей на всіх п’яти континентах земної кулі.

В Олімпійській хартії записано: «Олімпійський рух має своїми цілями виховувати молодь за допомогою спорту в дусі кращого взаєморозуміння і дружби, сприяючи, таким чином, створенню кращого і більш спокійного світу».

Усі найіменитіші спортсмени вважають свою кар’єру, якою б успішною вона не була, неповноцінною без Олімпійської медалі. Олімпійські чемпіони – гордість кожної країни.

З приємністю можемо відзначити, що Україна активно долучилась до відзначення Олімпійського дня – сотні тисяч громадян різного віку в усіх регіонах об’єднуються навколо унікальних та універсальних цінностей. Як наслідок, кількість прихильників здорового способу життя та фізичної культури щороку зростає, а філософія олімпізму та універсальних олімпійських цінностей охоплює все ширшу аудиторію по всьому світу.

У нашій країні Олімпійський день вже встиг стати доброю традицією для багатьох родин. Це подія, що об’єдну євеличезну кількість жителів міст, містечок та сіл навколовічних ідеалів людства – миру, добра, взаємоповаги та порозуміння.

Незважаючи на усі проблеми сьогодення, бажаємо всім учасникам Олімпійського дня залишатись активними, спортивними та відданими здоровому способу життя, а також підтримувати українських атлетів, які захищатимуть честь синьо-жовтого прапора на змаганнях континентального і світового рівнів.

Вітаємо з цією визначною подією кожного олімпійця, кожного шанувальника спорту, кожного українця, хто підтримує активний і здоровий спосіб життя, кожного, хто живе за олімпійськими ідеалами – миру, дружби та досконалості високих прагнень, добрих справ, наснаги та безмежної сили духу!

Відділ освіти, охорони здоров’я, культури та спорту

Коростенської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь