Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З клієнтом пробації Коростенського МРВ проведений урок патріотичного виховання

Дата: 27.06.2021 09:35
Кількість переглядів: 807

25 червня 2021 року співробітниця Коростенського МРВфілії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області Іванна Войтюк спільно з спеціалістом Коростенського центру БВПД Оксаною Сергієнко провели урок патріотичного виховання неповнолітньому клієнту пробації присвячений до Дня Конституції України.

Фото без опису

День прийняття Конституції України закріпив правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність і це стало найважливішим кроком у забезпеченні прав та свобод людини та громадянина.

Фото без опису

Урок мав на меті роз’яснення прав, свобод та обов'язків людини і громадянина,що затверджені Конституцією України. Патріотичне виховання молоді полягає перш за все в повазі до Конституції України, Законів України, державної символіки; утвердженні в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України; формування толерантного ставлення до інших народів, культур і традицій; утвердженні гуманістичної моральності як базової основи громадянського суспільства; культивування кращих рис української ментальності.

Фото без опису

Підобліковий прослухав інформаційну бесіду на тему: «Чи є права без обов’язків?» та отримав буклети для того, щоб він знав, діяв та мав змогу захищати свої права.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь