Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформаційний марафон присвячений 25-ій річниці прийняття Конституції України в Коростенській РДА підійшов до завершення

Дата: 28.06.2021 19:49
Кількість переглядів: 543

Сьогодні, 28 червня, у 25-ту річницю прийняття Конституції України працівники Коростенської районної державної адміністрації на чолі з головою Юрієм Тарасюком та його заступниками Сергієм Кириченком, Ларисою Хоречко, Володимиром Сивком за ініціативи відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю провели своєрідний марафон - щогодинно на офіційній сторінці адміністрації у Фейсбук з’являлись відеоролики, в яких озвучувалась одна із статтей Конституції України.

Фото без опису

На своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Юрій Тарасюк підсумував завершення проєкту так: "Ось і підійшов до завершення наш інформаційний марафон присвячений 25-ій річниці прийняття Конституції України.

У відеороликах ми озвучили вам, наші дорогі читачі, шановні жителі Коростенського району, лише невелику частину законів з Конституції України.

Основна мета проєкту була в тому, щоб привернути увагу українців до важливого змісту Основного Закону України. Адже Конституція України утверджує головні цінності нашого народу – життя людини, її здоров’я, честь та гідність, вона надає кожному громадянину свободу слова та віросповідання. І, маємо надію, нам це вдалось.

Тому ще раз вітаємо всіх зі святом - з Днем Конституції України і щиро бажаємо кожному з нас у цей святковий день міцного здоров’я, наснаги та віри у світле майбутнє України! Єдності нам усім, злагоди і миру!

З повагою голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк".

А ми викладаємо повний відеоряд проєкту і закликаємо жителів Коростенського району долучатись до його продовження. Знімайте свої відеоролики, де ви озвучите статті, які найбільше вам до душі, виставляйте їх у мережі з хештегом #25_років_Конституції_України. Давайте разом вивчати і навчати наших дітей Основний Закон України.

Наталія Колєнова,

відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь