Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Протягом 23-25 червня в приміщенні Коростенського міського центру зайнятості відбувалися ярмарки вакансій

Дата: 29.06.2021 11:13
Кількість переглядів: 880

23 червня - на замовлення роботодавця – Корпорації «Таско» . Керівник корпорації «Таско» презентував шукачам роботи вакансії: бухгалтера, машиніста крана автомобільного, електромонтера, вантажника, надав розширену інформацію про характер та режим роботи, умови праці, специфіку виконання роботи.

24 червня - на замовлення роботодавця ТОВ "ТАЙГЕР ТРЕЙД" та ТОВ "ЖАГЕР ПЛЕЙВУД". Шукачам роботи були презентовані слідуючи  вакансії: укладальник сировини, підсобний робітник, оператори по виготовленню фанери без досвіду роботи, навчання та стажування на виробництві. Керівник організації розповів безробітним про основні функціональні обов'язки, про умови роботи, рівень заробітної плати, офіційне працевлаштування, соціальні гарантії тощо.

Черговий захід відбувся у приміщенні КоростенськогоМЦЗ  -  ярмарок вакансій. На зустріч було запрошено більше 15 безробітних.

В заході взяли участь заступник директора Жанна Кравчук та представник ТОВ "РЕЗАЛТ ХАУЗ". Представник роботодавця презентував своє підприємство, розказав історію створення організації, чисельність працюючих, чим займається, про умови праці, детальніше зупинились на кожній із запропонованих вакансій.

Ярмарок вакансій – захід у центрі зайнятості традиційний, але роботодавці з кожним роком все з більшим бажанням приймають в ньому участь, готуються до заходу. В свою чергу представник роботодавця  творчо підійшов до участі в ярмарку, розмістивши інформаційні матеріали, про своє підприємство.

На ярмарку були представлені вакансії: електрик дільниці, покрівельник будівельний, маляр, оператор на автоматичних та напівавтоматичних лініях у деревообробленн, водій навантажувача, сортувальник матеріалів та виробів з деревини, столяр, штукатур, підсобний робітник, слюсар-ремонтник., тощо.

В ході заходу представник підприємства надавав відповіді претендентам на вільні місця, про  умови праці та відпочинку, соціальні пільги і гарантував достойний рівень заробітної плати. Представниками  центру зайнятості були створені всі умови для того, щоб роботодавець та безробітні мали можливість поспілкуватися та задовольнити свої потреби. Учасники ярмарку залишилися задоволені організацією та проведенням заходу.

За результатами ярмаркі шукачі роботи, які зацікавилися пропозиціями, були запрошені на співбесіду з роботодавцем вже безпосередньо на підприємстві.

Така тісна співпраця служби зайнятості і роботодавця допоможе швидко та якісно укомплектувати вакансії підприємства, а шукачам роботи – знайти підходящу вакансію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь