До уваги операторів ринку!
Коростенське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує, що згідно повідомлення Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області при проведенних лабораторних досліджень (випробувань) зразків харчових продуктів (Соус «Спайсі Гедза», соус «Манго чілі», риба «Масляна» х/к філе упаковано під вакуумом, Лосось охолоджений філе на шкурі) щодо виявлення невідповідності за мікробіологічними показниками, зокрема виділенню Salmonella та підтверджено перевищення загальної бактеріологічної забруднеості. Виробником згаданих харчових продуктів є ТОВ «Мостард» (03126, м. Київ, вул. Академіка Білецького,34).
У разі наявності даних харчових продуктів виробник ТОВ «Мостард» негайно інформувати Коростенське управління Держпродспоживслужби в Житомирській області за адресою: вул. Грушевського, 104, м. Коростень.
Т.в.о.начальника управління
А.В.Стецюк