Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Випускників Грозинської гімназії привітали зі святом - випускним вечором

Дата: 01.07.2021 11:37
Кількість переглядів: 1165

Випускний… Це світлі надії та біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання з дитинством, за яким починається самостійне доросле життя.

Фото без опису

Так, 26 червня 2021р., у гостинній залі будинку культури с. Грозине, наповненому урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, розпочалася визначна подія в житті кожного випускника. Саме в цей день вони, впевнені у собі, розумні та креативні, отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

На заході за дорученням голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка та від себе особисто випускників привітала керівник апарату районної державної адміністрації Катерина Корчова.

Фото без опису

Вона побажала випускникам життєвих гараздів, віри й наснаги, у серці - любові, впевненості в усіх починаннях та рясних Божих благословінь, а також вручила квіти випускницям, які показали найкращі результати та отримали золоті медалі.

Зі святом, успішним закінченням навчання та вступом у доросле життя випускників привітали директор гімназії Ігор Харченко та староста с. Грозине Валентина Ткачук. Крім того, зворушливий і щирий виступ прозвучав із вуст класного керівника Лесі Бондар, яка протягом багатьох років була для своїх учнів і другом, і вчителем, і наставником.

З посмішками на обличчях та сльозами на очах випускники подякували своїм батькам та вчителям. Маємо надію, що вони ніколи не забудуть дороги до рідної гімназії, а всі їх мрії та сподівання обов’язково здійсняться.

Вікторія Чижська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь