Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Програма Президента України «Велике будівництво» спрямована на розвиток інфраструктури для жителів села

Дата: 07.07.2021 10:56
Кількість переглядів: 417

6 липня голова Житомирської ОДА відвідав Коростенський район. На завершення робочої поїздки голова Житомирської ОДА взяв участь у виїзному засіданні Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики, що відбулося у Радовелі. Головною метою засідання було вирішити, які будуть наступні кроки аби вирішити долю розвитку сільських територій.

Фото без опису

«Те, що зараз розпочинається по всій країні в рамках програми Президента Велике будівництво у Радовелі вже працює завдяки меценату Михаил Весельский», - радо повідомив Віталій Бунечко.

У Радовелі вибудована двоповерхова амбулаторія, вона оснащена надсучасним обладнанням, в ній вже починає працювати чудовий та привітний персонал, який має великий лікарський досвід. Радовельський біотехнологічний ліцей - надсучасний новий освітній простір, максимально адаптований для розвитку дітей, зокрема, й тих, що мають особливі освітні потреби, цей ліцей є сильним конкурентом провідним навчальним закладам нашої країни.

Звичайно, цей ліцей унікальний. Адже саме в цьому ліцеї, розроблено функціональний план та дизайн приміщень. Усі приміщення оснащено необхідним технічним і технологічним обладнанням, включно з інтерактивними панелями нового покоління «EdPro» з ексклюзивною освітньою платформою «MozaBook», що дозволяють виконувати інтерактивні завдання з елементами гри, вивчати презентаційний навчальний контент, знайомитися з тематичними 3д-моделями, проводити досліди та ін.

Сучасні меблі, яскравий дизайн та повний функціональний вміст мають кулінарна студія, студія дизайну і шиття, клас робототехніки, студія художнього мистецтва, студія керамічного мистецтва, майстерня по дереву й металу, театр, студія мистецтва танцю, зал для тхеквон-до та спортивні зали.

«Радовельський біотехнологічний ліцей є яскравим прикладом приватного і державного партнерства, у сфері реалізації програми дружини Президента Олена Зеленська щодо запровадження здорового харчування, що стало можливим завдяки співпраці з благодійним фондом Михайла Весельського. Михайло Весельський уже сьогодні бачить Радовель успішною частинкою цивілізованого світу. І вчить бути успішними дітей своїх земляків. Впевнений, що якщо кожен з наших успішних бізнесменів, зробить для рідних сіл та селищ стільки, скільки зроблено в Радовелі, ми будемо жити щасливо. Своєю чергою Житомирська обладміністрація разом з програмою Президента «Велике будівництво» також долучилася до розвитку інфраструктури для жителів села», - зазначив Віталій Бунечко.

Ірина Вознюк,

начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь