Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк привітав жителів села Грозине з Днем села

Дата: 07.07.2021 16:25
Кількість переглядів: 650

6 липня відбулося святкування Дня села Грозине, на яке зібралися люди різної долі, різних життєвих уподобань та різних професій, але всіх їх об'єднувало одне спільне почуття – любов до малої батьківщини.

Фото без опису

Привітати з чудовим та позитивним святом селян цього дня завітав голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, представники Коростенської територіальної громади, депутати міської та обласної ради.

Під час свята багатьох жителів було нагороджено грамотами і подяками Коростенської районної державної адміністрації та Коростенської районної ради, міського голови Володимира Москаленка, депутата Житомирської обласної ради Володимира Нагорняка. Відзначення відбулось в різних номінаціях: найстаріші та наймолодші жителі села, активні громадяни, кращі спортсмени, сімейні пари, які у цей день були ювелярами, кращих вчителів школи та обдарованих дітей.

У своїй промові Юрій Тарасюк зазначив про велику значимість святкування Дня села: «Таке свято єднає всіх жителів Коростенської територіальної  громади, яких пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія села Грозине, його самобутність є часточкою історії нашої України. А історію творять люди, працьовитість, відданість та любов  до рідної землі, яка заслуговує на велику повагу».

Староста Валентина Ткачук організувала чудову феєрію в громаді. З великою  відповідальністю й натхненням, наповнила всіх духом єдності, радості й подарувала багато щасливих моментів для мешканців та гостей Грозине. Отож, залишається побажати громаді села й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

Тож нехай і надалі процвітає ваше село, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. Мирного життя вам грозинці, здійснення усіх заповітних мрій та Божого благословення у всіх розпочатих справах!

                      Відділ інформаційної діяльності та

            комунікацій з громадськістю 

                                              Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь