Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки в екосистемі!

Дата: 11.07.2021 09:03
Кількість переглядів: 410

До пожеж у екосистемах найчастіше, на жаль, призводить людська халатність: спалювання на полях стерні, сухої трави й сміття на території приватних господарств, недбалість під час паління та користування вогнем.

Фото без опису

Громадяни не розуміють, що можуть самі ж постраждати від свого недбалого ставлення до безпеки. Пожежі сухотрав'я – це не лише знищене й пошкоджене майно громадян, забруднене навколишнє середовище, а й великі збитки для держави у цілому. Жителі нашого краю мало переймаються, що незагашене багаття чи тліючий недопалок, кинутий поблизу лісових насаджень, можуть призвести до пожежі в лісі з величезними збитками.

З метою посилення заходів щодо недопущення самовільного випалювання сухої природної рослинності та її залишків проведено роз'яснювальну роботу серед населення, яке проживає у Чорнобильській зоні безумовного відселення. Представники відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Коростенської райдержадміністрації, Коростенського районного управління ГУ ДСНС у Житомирській області та Гладковицької ТГ вкотре наголосили про недопущення випалювання стерні, сухостою та побутових відходів. Особливу увагу приділено роботі з населенням, яке займається збором та заготівлею лісових ягід, зокрема чорниць.

Фото без опису

Сподіваємось, що громадяни будуть максимально обережними при поводжені з вогнем та суворо дотримуватимуться правил поведінки в лісових масивах, щоб не наражати себе на небезпеку і не завдавати шкоди екосистемі.

Фото без опису

Фото без опису

    

Відділ з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними

органами Коростенської районної державної адміністрації,

Коростенське районне управління ГУ ДСНС у Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь