Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відданий волейболу

Дата: 15.07.2021 10:11
Кількість переглядів: 480

Кандидат у майстри спорту з волейболу, учасник трьох спартакіад України, почесний ветеран волейболу України, суддя національної категорії… І список заслуг можна продовжувати. Всі ці слова про Володимира Володимировича Мужчука, якому саме сьогодні, 15-го липня, виповнюється 75 років.

Фото без опису

Спортивне життя Житомирщини невідривно пов’язане з життєвою долею Володимира Мужчука. Волейбольний м'яч майбутньому спортсмену припав до серця ще з дитячих років, тому і не випускає його усе своє свідоме життя, спершу у ролі гравця, пізніше – тренера, судді.

У свої сімдесят п’ять він залишається діючим спортсменом. Без Володимира Володимировича не проходить жоден волейбольний турнір, хоча все частіше його можна побачити не на волейбольному майданчику, а на суддівській вишці.

З повагою називають його «Дєдом» колеги та однодумці. І це підтверджує не стільки його поважний вік, скільки життєву позицію, мудрість, важливі спортивні здобутки. Людина слави, честі, порядності, працьовитості – передає нам справді гарну спадщину.

Відділ освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Коростенської районної державної адміністрації та вся спортивна громада Коростенщини щиро вітає Вас, Володимире Володимировичу, з Днем народження!

Висловлюємо Вам вдячність за багаторічну успішну діяльність в галузі фізичної культури та спорту. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці і– доброта, у справах – мудрість та виваженість. Зичимо міцного здоров'я і спортивного довголіття, бажаємо талановитих, наполегливих учнів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Також хочеться побажати ветеранові спорту і надалі залишатися на волейбольному майданчику, передавати свій досвід молоді.

З ювілеєм!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь