Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Україна повністю забезпечена антиковідними вакцинами, проблем з постачанням немає, – Прем’єр-міністр

Дата: 15.07.2021 15:07
Кількість переглядів: 272

Вакцини стабільно надходять до країни і розвозяться по регіонах для подальшого вживання, проблем з постачанням немає. Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні Уряду.

 

 

 “Вакцинація є питанням національної безпеки і ця кампанія продовжує набирати оберти. Вже шостий тиждень поспіль збільшується темп імунізації і фіксуються рекорди вакцинації за добу. Чим швидшими будуть темпи вакцинації, тим більше людей ми захистимо в тому числі і від нового “Дельта”-штаму коронавірусу. Україна повною мірою забезпечена вакцинами і вони стабільно надходять до нас”, – заявив Денис Шмигаль.

За минулий тиждень, з 5 по 11 липня, було зроблено 563 952 щеплення від COVID-19. До цього, з 8 червня по 4 липня – 440 614 щеплень. Усього з початку кампанії з вакцинації проведено 3 673 755 щеплень. Вакциновано – 2 415 054 особи, з них отримали першу дозу – 2 415 052 людини, завершили вакцинацію (отримали дві дози) – 1 258 703 особи (із них 2 людини отримали першу дозу за кордоном).

Нагадаємо, що вакцинація проти COVID-19 в Україні проходить поетапно згідно з Дорожньою картою. Вакцинуватися від COVID-19 можна в пунктах щеплень, які діють в більшості закладів первинної медичної допомоги, та у центрах масової вакцинації, які відкриваються в різних містах України та працюють у робочі та вихідні дні.

Працівників сфери охорони здоров’я, освіти, соціальної сфери, військовослужбовці, працівників структур державної безпеки та структур, які забезпечують роботу держави,  працівників органів державної влади та місцевого самоврядування усіх рівнів, а також організовані колективи з понад 50 охочими щепитися вакцинують мобільні бригади за місцем їхньої роботи.

Щеплення здійснюють вакцинами Comirnaty/Pfizer-BioNTech, CoronaVac/Sinovac Biotech та AstraZeneca (Covishield, SKBio).

Дізнавайтеся більше про вакцинацію проти COVID-19 за номером контакт-центру 0 800 60 20 19 та на сайті vaccination.covid19.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь