Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З робочим візитом голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк відвідав Олевську та Білокоровицьку громади

Дата: 21.07.2021 08:58
Кількість переглядів: 506

20 липня з робочим візитом голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк спільно із заступником Ларисою Хоречко відвідав Олевську та Білокоровицьку громади. В кожній з них він мав змогу зустрітися з головами громад та поспілкуватися щодо проблемних питань та планів на майбутнє.

Першою громадою, до якої завітав Юрій Тарасюк, Олевська. Голова Олевської територіальної громади радо зустрів гостей та із задоволенням запросив відвідати комунальну установу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Олевської міської ради Кишинське стаціонарне відділення.

 

На сьогодні в КУ «Територіальний центр соціального обслуговування» проживає 27 осіб літнього віку, а сам центр розрахований на 50 осіб. Усі жителі КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Олевської міської ради Кишинське стаціонарне відділення» забезпечені усім необхідним для комфортного проживання.  Медичний інвентар (візки, костелі, палиці і т.д.) мають в достатній кількості. Керівник установи наголосив на необхідності в косметичному ремонті приміщення, заміні деяких склопакетів та встановленні нового дахового покриття. Юрій Володимирович в свою чергу зазначив, що дані питання він візьме на особистий контроль та в межах своєї компетенції намагатиметься поступово допомогти у їх вирішенні.

Далі Юрій Тарасюк та Лариса Хоречко відвідали стадіон «Колос» в Олевську, який на сьогоднішній день перебуває в стадії реконструкції в рамках президентської програми «Велике будівництво».

«Проєктом передбачено влаштування нового футбольного поля зі штучного покриття, мініфутбольного та волейбольного полів, бігових доріжок, майданчику з вуличними тренажерами; реконструкцію з розширенням побутових приміщень, сходів та спусків до поля та трибун; у господарській зоні – влаштування громадської вбиральні, технологічного майданчику з контейнерами для сміття, автостоянки для командних автобусів та гостьової автостоянки, а також благоустрій території», - розповів голова Олевської територіальної громади Сергій Лисицький.

Наступна зустріч відбулася у Білокоровицькому лісництві, де Юрій Тарасюк мав змогу обговорити проблемні питання з керівниками лісової галузі та шляхи їх вирішення у найкоротший термін.

І на завершення голова Коростенської РДА зустрівся з головою Білокоровицької громади. Сергій Коцур розповів про проблемне питання взаємовідносин між жителями громади та підприємством, яке виготовляє пелети на їх території.

Юрій Тарасюк відвідав дане підприємство, ознайомився з його виробництвом та мав змогу поспілкуватися з керівником. В ході розмови були знайдені позитивні шляхи вирішення проблем аби селяни могли заспокоїтися, а керівник підприємства і надалі міг працювати та надавати робочі місця жителям Білокоровицької територіальної громади.

«Важливо розуміти, що малий та середній бізнес – це основа економіки України, тож він є приорітетом для держави та для наших громад», - зазначив Юрій Тарасюк.

Начальник інформаційного відділу та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної державної адміністрації 

Ірина Вознюк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь