Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисте відкриття реконструйованого комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Малинської міської ради

Дата: 22.07.2021 18:23
Кількість переглядів: 566

Сьогодні, 22 липня в Малині відбулась радісна подія – урочисте відкриття нового реконструйованого комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Малинської міської ради.

Фото без опису

Привітати мешканців Малинської громади завітали народні депутати України Арсеній Пушкаренко та Тетяна Грищенко, голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, перший заступник голови Житомирської обласної ради, депутат Житомирської обласної ради Олег Дюбенко, депутат Житомирської обласної ради Сергій Диняк, голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, голова Коростенської районної ради Юлія Гаєвська, Малинський міський голова Олександр Ситайло, а також депутати Коростенської районної ради та Малинської міської ради.

Реконструкція закладу розпочалась у вересні 2018 року під реалізацією президентської програми «Велике будівництво». Під час проведення реконструкції було проведено утеплення зовнішніх стін, повна заміна даху та перекриття, заміна вікон та дверей, заново облаштували механізми сцени та сценічного покриття планшету сцени, провівся капітальний ремонт внутрішніх приміщень, придбано нові меблі, проведено водопостачання та водовідведення, яких раніше в цьому приміщенні ніколи не існувало та придбано нове, професійне та якісне звукове і світлове обладнання.

Усі запрошені гості привітали жителів громади з закінченням ремонтних робіт у комунальній установі «Центр культури і дозвілля», побажали мати багато нових, талановитих творчих колективів, народних хорів, духових оркестрів, хореографічних та фольклорних колективів, не зупинятися на досягнутому, приймати участь у міських, районних, обласних та Всеукраїнських змаганнях. Якомога частіше радувати своїх глядачів приємними зустрічами та дарувати їм найкращі емоції.

Фото без опису

Інформаційна довідка. Даний будинок культури був збудований у 1929 році, на сьогоднішній день йому 92 роки і він являється пам’яткою архітектури місцевого значення, є методичним центральним осередком духовності та культурно-мистецького життя Малинської громади.

Начальник інформаційного відділу та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної державної адміністрації

Ірина Вознюк

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь