Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жнива – особливий період для аграріїв

Дата: 23.07.2021 15:56
Кількість переглядів: 457

Жнива завжди були підсумком роботи аграріїв  і вимагали високого рівня організації та відповідальності. Крім турбот, пов’язаних з підготовкою жнивного інвентарю, працівникам агропідприємств потрібно захищати врожай від стихійних  лих та пожеж.

Фото без опису
Основними причинами виникнення пожеж в агропромисловому комплексі є сукупність погодних факторів, недотримання правил пожежної безпеки та планів дій щодо пожежного захисту лісів, торфовищ та сільгоспугідь у літній пожежонебезпечний період.
З метою недопущення виникнення пожеж у період жнив на території Коростенського району забезпечується виконання плану заходів, про що свідчать результати спільних рейдів. Представники Коростенської районної державної адміністрації, Коростенського  управління ГУ ДСНС України у Житомирській області здійснили робочий виїзд до господарських приміщень та безпосередньо на поля ТОВ «Ураїнський харчовий альянс ЕКО». Керівник Володимир Левківський ознайомив із проведеною роботою щодо уникнення пожеж, розповів про хід збору урожаю.

Фото без опису

Фото без опису

Головний інспектор Коростенського управління ГУ ДСНС України у Житомирській області здійснив огляд зерносховища, техніки та надав детальні роз’яснення сільхозпрацівникам, які задіяні під час збору врожаю, щодо правил пожежної безпеки. Відзначено, що з комбайнерами та водіями вантажних автомобілів проведено інструктаж з дотримання правил пожежної безпеки під час збирання зернових культур, про що свідчать записи у відповідних журналах.

Відділ з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами

та відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики 

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь