Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співоча родина Іллюків: Ми – українці. Сини та доньки рідної землі. Ми пишаємося цим. Любимо свій народ, свою землю, свою мову!

Дата: 24.07.2021 12:10
Кількість переглядів: 1953

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Коростенської районної державної адміністрації розпочинає цикл відео-сюжетів про те, чим багатий наш Коростенський район, чим має повне право пишатись, а це в першу чергу люди – справжні патріоти своєї землі, роботящі, талановиті, творчі, чесні, добрі, щирі та відверті.

Фото без опису

Наша гордість – це родини, в яких плекається любов до Батьківщини, до рідної солов’їної мови та пісні. Родини, в яких бережуть один одного, дарують радість своїм близьким та оточуючим, надихають жити, творити інших людей.

Фото без опису

Саме такою є родина Валентини Федорівни та Олексія Михайловича Іллюків з села Оленичі Хлуплянського старостинського округу Овруцької міської територіальної громади Коростенського району.

Валентина Федорівна та Олексій Михайлович створили свою родину близько 55 років тому. Народили та виховали трьох надзвичайно добрих, хороших, вихований дітей – двох синів Олексія та Романа і доньку Сніжану. Нині мають вже 6 онуків.

Фото без опису

В цій родині всі талановиті. Голова сім’ї – пан Олексій дуже добрий господар. Він є надійною опорою та підтримкою дружині, дітям, онукам. Мудрий порадник та чуйна людина Олексій Михайлович завжди підтримає та допоможе не тільки своїм рідним, але й друзям та знайомим.

Фото без опису

Берегиня роду Валентина Федорівна – турботлива матуся, лагідна бабуся. Саме вона є тією рушійною силою, яка надихає всю творчу родину Іллюків не полишати співи, музичний розвиток дітей та онуків. І саме вона береже традиції роду, передає їх нащадкам, навчає любити українське слово та українську пісню.

«Ми – українці. Сини та доньки рідної землі. Ми пишаємося цим. Любимо свій народ, свою землю, свою мову!», – відзначає пані Валентина.

Стежками батьків ідуть і діти. Так, Роман, Олексій та Сніжана в свій час успішно завершили навчання в тому самому навчальному закладі, де колись навчалась і їх матуся. До слова, саме там навчались і двоє онуків Валентини Федорівни та Олексія Михайловича – Антон та Родіон.

Фото без опису

Роман, Олексій та Сніжана Іллюки в свій час, як і їх матуся, теж працювали в закладах культури району. Варто відзначити, що Роман Іллюк не тільки словом, піснею виявляє свою любов до рідної землі. Боронив її на сході України.

Фото без опису

Родина Іллюків та кожен її член окремо мають чимало нагород за участь в різноманітних конкурсах, фестивалях не тільки колишнього Овруцького району, але й далеко за його межами. Знають та люблять їх односельці, жителі Хлуплянського старостинського округу, жителі великого Коростенського району.

Знайомимо з ними і вас, наші дорогі читачі!

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь