Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Упродовж доби вогнеборці області ліквідовували п’ять загорянь сухої рослинності

Дата: 25.07.2021 13:26
Кількість переглядів: 369

24 липня о 17:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої рослинності в м. Овруч Коростенського району.

Фото без опису

На місці події бійці ДСНС встановили, що в межах населеного пункту, на відкритій території горить суха трава та чагарники на площі біля 2 га. Вітряна погода сприяла швидкому поширенню вогню в бік посівів зернових.

Бійці ДСНС за допомогою хлопавок та ранцевих оприскувачів о 18:20 пожежу ліквідували на зазначені площі та не допустили подальшого розповсюдження вогню на великі посіви. В результаті вогнем знищено 2 га сухої рослинності та 0,015 га приватної пшениці.

Також, о 18:25 в с. Малі Білокоровичі Коростенського району бійці ДСНС та місцева пожежна охорона загасили палаючий сухостій, що загрожував населеному пункту. Вогнем пройдено 3 га сухої рослинності.

Ще три займання сухостою виникли минулої доби в с. Мамеч і смт Народичі Коростенського району та в с. Струцівка Житомирського району. Там горіла суха рослинність на загальній площі 3 га. В даних випадках рятувальникам вдалося не допустити збільшення площ займання.

Під час усіх пожеж загиблих та травмованих не має. Остаточні ж обставини даних надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

ГУ ДСНС України

у Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь