Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Коростенщині правоохоронці і рятувальники працюють у місцях відпочинку людей і посилюють нагляд за безпекою дорожнього руху

Дата: 26.07.2021 09:05
Кількість переглядів: 293

Упродовж літнього періоду поліцейські Коростенського районного управління поліції особливу увагу приділяють профілактиці нещасних випадків, травмування та загибелі людей на водоймах, попередженню аварійності на автошляхах та вулицях обслуговуваної території.

Фото без опису

Заходи для попередження негативних явищ тривають задля комфортного та безпечного відпочинку громадян. З цією метою правоохоронці наблизили групи реагування патрульної поліції, інспекторів ювенальної превенції та дільничних офіцерів до місць масового відпочинку громадян, а також залучили додаткові сили.

Фото без опису

Упродовж останніх трьох діб працівники Коростенського районного управління поліції виявили понад 180 порушень законодавства. З них 36 фактів появи в громадському місці у п'яному вигляді (ст.178 КУпАП), 3 факти вчинення дрібного хуліганства (ст. 173 КУпАП), 2 факти керування транспортом засобом у стані алкогольного сп'яніння (ст.130 КУпАП) тощо.

Відповідні протоколи про адміністративні правопорушення поліцейські направили на розгляд до Коростенського міськрайонного суду.

Коростенське районне управління поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь