Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк бере участь в курсах підвищення кваліфікації голів обласних та районних державних адміністрацій

Дата: 28.07.2021 09:09
Кількість переглядів: 485

Протягом останнього тижня липня голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк бере участь в курсах підвищення кваліфікації голів обласних та районних державних адміністрацій з питань воєнної безпеки й оборони держави в м. Київ.

Фото без опису

Курси проводяться за ініціативи Офісу Президента України та Кабінету Міністрів України на базі Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського.

Оборона та воєнна безпека нашої держави – це діяльність, спрямована на захищеність життєво важливих інтересів людини і громадянина, суспільства і держави, за якої забезпечуються сталий розвиток суспільства, своєчасне виявлення, запобігання і нейтралізація реальних та потенційних загроз національним інтересам.

Під час проходження курсів, кожний з голів матиме змогу підвищити рівень обороноздатності та безпеки нашої держави, а також громадян в цілому. Оновити знання про забезпечення умов для надійного функціонування органів державної влади, органів військового управління, стратегічного (оперативного) розгортання військ, охорони та оборони важливих об’єктів і комунікацій тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь