Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На автодорогах Коростенщини поліцейські активізували безпекові заходи

Дата: 28.07.2021 09:26
Кількість переглядів: 494

З 20 липня на території району поліцейські розпочали спеціальні заходи під умовною назвою «Безпечні автомобільні дороги». Їх завдання – попередження дорожньо-транспортних пригод та моніторинг дотримання учасниками дорожнього руху встановлених Правил.

Уже упродовж першого тижня поліцейські на території Коростенського району зафіксували 297 порушень Правил дорожнього руху. Серед них 29 порушень пов'язані із кермуванням у нетверезому стані, 41 – без засобів безпеки, 26 фактів проїзду на червоний сигнал світлофору, 101 факт керування автотранспортом без відповідних документів та інші.

На жаль, 26 липня 2021 року маємо ДТП неподалік села Турчинівки Коростенського району. Водій двоколісного мототранспорту врізався у дерево та загинув на місці. Нині поліцейські встановлюють причини та обставини події.

Тож правоохоронці просять всіх учасників дорожнього руху дбати про безпеку.

- Шановні водії, будьте вкрай обережними та суворо дотримуйтеся Правил дорожнього руху. Завжди користуйтеся пасками безпеки, дітей перевозьте, використовуючи спеціальні засоби, що дозволять убезпечити їх від травмування у разі дорожніх інцидентів, - прокоментував заступник начальника сектору реагування патрульної поліції Коростенського РУП капітан поліції Ярослав Камінський. - Обирайте таку швидкість руху та дистанцію, щоб відповідно реагувати на зміну дорожньої обстановки. Виконуючи маневр, не забувайте пересвідчитися, що це буде безпечно для вас та інших учасників дорожнього руху.

Коростенське районне управління поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь