Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В м. Малин втопилась дитина 2015 р.н.

Дата: 04.08.2021 11:17
Кількість переглядів: 393

Про це на своїй офіційній сторінці у Фейсбук повідомив голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк. Очільник району висловив співчуття родині загиблого та застеріг батьків, жителів Коростенського району щодо важливості бути відповідальними за життя та здоров’я дітей.

Фото без опису

Зокрема очільник району написав:

"На жаль, маю сумну новину про ще одне втрачене життя. Третього серпня в м. Малин на місцевому ставку в парку втопилася дитина 2015 р.н. Дитину знайшов батько.

Важко знайти слова втіхи батькам, коли зупиняється серце дитини, проте світлі спогади завжди будуть сильніші, ніж смерть. Нехай Господь пошле Вам і Вашій сім'ї сили пережити цю непоправну втрату, а Вашому маленькому синочку - Янголу дарує вічний спокій у своєму Царстві Небесному.

Сумуємо разом з вами. Вічна і світла пам'ять!

Фото без описуЗвертаюсь до жителів Коростенського району! Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека.

Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду та дбайте про їх безпеку. Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!"

Враховуючи складну ситуацію зі смертністю на воді останнім часом як дітей, так і дорослих, просимо всіх жителів Коростенського району дотримуватись Рекомендацій щодо дій населення в разі виникнення надзвичайної ситуації на воді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь