Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Олевську проведено інформаційну кампанію “Візьміть дитину у родину”

Дата: 05.08.2021 00:08
Кількість переглядів: 356

4 серпня, працівниками «Центру соціальних служб» Олевської міської ради проведено інформаційну кампанію «Візьміть дитину у родину» щодо сімейних форм влаштування дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування в прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу. Також здійснено вуличне інформування населення щодо послуги патронату над дитиною в Олевській територіальній громаді, адже сім’я це неповторне середовище для розвитку дитини, формування її в повноцінну людину і громадянина. У більшості з нас є батьки, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування позбавлені цієї життєвої підтримки.

Фото без опису

Бажання взяти на виховання дитину народжену іншими, є ознакою нашої культури і виникає тільки у небайдужих, душевно щедрих і готових до самопожертви людей.

Одними з сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування є прийомна сім’я та дитячий будинок сімейного типу.

Детальніше дивіться за посиланям: http://olevsk-gromada.gov.ua/2021/08/04/v-olevsku-provedeno-informaczijnu-kampaniyu-vizmit-dytynu-u-rodynu/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь