Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Володимир Сивко взяв участь он-лайн нараді Житомирської обласної державної адміністрації

Дата: 07.08.2021 11:37
Кількість переглядів: 431

6 серпня заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Володимир Сивко спільно із керівниками та працівниками структурних підроздів РДА взяв участь он-лайн нараді Житомирської обласної державної адміністрації.

Фото без опису

Нарада проходила під головуванням заступника голови Житомирської ОДА Олександра Федько та за участі міських, селищних, сільських голів, голів районних державних адміністрацій Житомирської області.

Фото без опису

На порядку денному стояли наступні питання:

  1. Про розпорядження голови облдержадміністрації від 30 липня 2021 року №462 «Про утворення регіональної комісії з інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на території області».
  2. Про виявлення самозаліснених та придатних для створення лісів ділянок державної та комунальної власності з метою їх подальшого використання для досягнення оптимальної лісистості України на виконання Указу Президента України «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів від 07.06.2021 р. №228/2021.
  3. Про використання коштів, спрямованих на санаторно-курортне лікування громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.
  4. Забезпечення введення посад фахівців із соціальної роботи у Корнинцькій територіальній громаді.
  5. Забезпечення базовою соціальною послугою соціального супроводу сімей, в який виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, та сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, в тому числі сімей, діти з яких перебували/перебувають в інтернат них закладах.
  6. Активізація проведення заходів з пошуку потенційних кандидатів у патронатні вихователі, прийомні батьки, батьки-вихователі на створення прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та сімей патронатних вихователів.
  7. Інтернет-субвенція, цифровізація бібліотек.
  8. За результатами наради було окреслено основні завдання для подальшої роботи в цьому напрямку для всіх відповідальних працівників Коростенської районної державної адміністрації.

Фото без опису

За результатами наради було окреслено основні завдання для подальшої роботи в цьому напрямку для всіх відповідальних працівників Коростенської районної державної адміністрації.

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю Коростенської РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь