Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває прийом заявок на участь у відборі проєктів за програмою Danida Business Finance

Дата: 07.08.2021 11:55
Кількість переглядів: 531

Міністерство розвитку громад та територій України пропонує потенційним учасникам програми Danida Business Finance подавати заявки для участі у відборі проєктів. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Фото без опису

«Програма передбачає надання фінансування на інфраструктурні проєкти у сферах централізованого теплопостачання, водопостачання та водовідведення у регіонах України. Це – чудова нагода для громад вирішити інфраструктурні проблеми, які накопичувалися роками. Тож закликаю активніше долучатися до участі у програмі», – наголосив Міністр Олексій Чернишов.

Зазначимо, що позики будуть надаватися на проєкти, які реалізовуватимуться на території України, крім тимчасово окупованих територій та прилеглих до них територій. А також на ті проєкти, які є комерційно неокупними, тобто такі, які не здатні обслуговувати звичайний комерційний експортний кредит.

Сума одного проєкту має становити не більше 100 млн євро та не менше 13,5 млн євро. Рішення комісії, яка відбиратиме проєкти, затверджуватиметься Міністерством не пізніше, ніж через 10 робочих днів з дня наступного після прийняття рішення. Далі Мінрегіон подаватиме Програмному комітетові Danida Business Finance перелік затверджених проєктів разом з презентаційними матеріалами.

Нагадаємо, Danida Business Finance – програма, що реалізується в рамках співробітництва з Королівством Данія у цілях розвитку та передбачає надання позики з майже нульовим відсотком.

Детальніше – за посиланням: https://bit.ly/3xbugLN.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь