Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мінветеранів запрошує долучитися до Всеукраїнського забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

Дата: 10.08.2021 12:52
Кількість переглядів: 471

Напередодні Дня пам’яті захисників України, 28 серпня, у Києві та інших регіонах відбудеться Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України». Це – щорічна акція, яку у 2018 році започаткував батько загиблого героя російсько-української війни, «кіборга» Олексія Дурмасенко.

Фото без опису

Цього року Міністерство у справах ветеранів України долучиться до проведення забігу вдруге, спільно з ГО «Славетні епохи України».

«Акція «Шаную воїнів, біжу за героїв України» – це можливість пробігти дистанцію за захисників, які загинули в російсько-українській війні, подякувати та підтримати родини Героїв, об’єднати ветеранів та діючих військовослужбовців, волонтерів, молодь та всіх небайдужих українців навколо цінностей державності, незалежності, вшанування пам’яті Героїв», – підкреслюють організатори.

Традиційно кожен учасник має змогу пробігти обрану ним дистанцію у 2, 5 або 10 кілометрів із закріпленим на футболці ім’ям знайомого або незнайомого воїна, який віддав життя за Україну.

Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» відбудеться 28 серпня. У Києві учасники стартують з Майдану Незалежності.

Реєстрація для участі в акції триває до 15 серпня за посиланням: https://bit.ly/3e9LtPp

Зверніть увагу, що у разі заповнення квоти стосовно кількості учасників у місті Київ (цьогоріч організатори очікують близько 1000 людей) реєстрацію заявок буде припинено.

Також є можливість долучитися до забігу в інших регіонах України: Дніпрі, Житомирі, Ужгороді, Запоріжжі, Івано-Франківську, Калуші, Фастові, Українці, Кропивницькому, Сєвєродонецьку, Миколаєві, Одесі, Харкові, Черкасах, Чернівцях, Чернігові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь