Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Володимир Сивко взяв участь у нараді з керівниками закладів освіти Лугинської селищної ради

Дата: 13.08.2021 10:40
Кількість переглядів: 512

Сьогодні, 13 серпня, заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Володимир Сивко взяв участь у нараді з керівниками закладів освіти Лугинської селищної ради з питань:

Фото без опису

1. Про організацію харчування в закладах освіти у 2021-2022 навчальному році.

2. Про впровадження НАССР на харчоблоках закладів освіти.

3. Про стан проведення вакцинації працівників закладів освіти відповідно постанови КМУ №1236 від 9 грудня 2020 року «Про внесення змін до Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на період до 31 грудня 2021 року» (зі змінами від 28 липня 2021 року.

4. Різне.

Фото без опису

З даних питань присутніх працівників освіти інформували начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Лугинського управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Ольга Іванова, начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Лугинського управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Наталія Метьолкіна, начальник відділу освіти, молоді та спорту Лугинської селищної ради Наталія Сенчило.

Фото без опису

В своєму виступі заступник голови Коростенської РДА Володимир Сивко наголосив на тому, що: «На сьогоднішній день стан захворюваності в Україні на коронавірус, на жаль, не дає змоги завершити адаптивний карантин. Тому вакцинація – це дієвий спосіб запобігти хворобі або зробити її перебіг більш легким. Закликаю всіх присутніх зробити щеплення у будь-якому з пунктів щеплень, що є в Коростенському районі та убезпечити себе, своїх рідних, колег, друзів від COVID-19».

Також Володимир Сивко нагадав, що згідно з умовами адаптивного карантину, у випадку, якщо у регіоні встановлюється рівень епіднебезпеки, вищий за зелений, то в закладах освіти запроваджується дистанційне навчання, якщо колектив закладу освіти не вакцинований на 80%.

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Коростенської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь