Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги суб’єктів господарювання

Дата: 13.08.2021 12:26
Кількість переглядів: 539

про дію Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств, який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. №106 (в реакції постанови Кабінету Міністрів України від 16 червня 2021р. №612), далі – Порядок

Фото без опису

Відповідно до Порядку – спеціальна бюджетна дотація за утримання корів усіх напрямів продуктивності надається фермерському господарству, у власності якого перебуває від п’яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства на безповоротній основі за кожну наявну станом на 1 липня поточного року корову в розмірі 5000 гривень, але не більше 250000 гривень одному отримувачу.

Форма заявки для отримання спеціальної бюджетної дотації за утримання корів усіх напрямів продуктивності фермерському господарству затверджена наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 12.07.2021 №76, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 04 серпня 2021 року за №1011/36633.

Документи подаються до Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації, за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25, кабінет 204.

Відділ агропромислового розвитку,

екології та економічної політики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь