Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сергій Кириченко власним прикладом довів, що вакцинація від COVID-19 - це важливо

Дата: 13.08.2021 13:40
Кількість переглядів: 344

Ніхто краще не потурбується за наше здоров'я ніж ми самі. Саме тому сьогодні у Малинському центрі первинної медико-санітарної допомоги другу дозу вакцини проти COVID-19, яка була розроблена Оксфордським університетом та британсько-шведською компанією AstraZeneca, отримав перший заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Сергій Кириченко.

Фото без опису

Попри нинішній відносний спад захворюваності на Covid-19, небезпека не минула – Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) вже оголосила про наближення чергової хвилі епідемії коронавірусу. Новий штам «Дельта» більш заразний та небезпечний. Він вражає навіть тих, хто вже перехворів на Covid-19.

"Не варто сподіватися, що «Дельта» омине і нас з вами. Випадки зараження новим штамом вже неодноразово були зафіксовані в Україні. Вихід є, для того аби уникнути локдаунів, переповнених лікарень і втрачених життів, лише один – вакцинація. Тож ще раз закликаю земляків не бути байдужими до власного здоров'я, не вірте фейкам та міфам про вакцинацію! Захистіть себе та своїх близьких! Будьте відповідальними - вакцинуйтесь!", - відзначив Сергій Кириченко.

Фото без опису

Повний перелік пунктів та центрів щеплення Коростенського району з адресами й телефонами є на сайті vaccination.covid19.gov.ua та на сайті Коростенської РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь