Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Участь в ХХІІ обласній спартакіаді

Дата: 17.08.2021 10:30
Кількість переглядів: 629

13 серпня 2021 року на стадіоні Спартак-Арена (м.Житомир) відбулась ХХІІ обласна спартакіада серед команд державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування, присвячена Дню незалежності України.

Фото без опису

У змаганнях взяли участь Житомирська обласна державна адміністрація, Житомирська міська рада, Бердичівська районна державна адміністрація, Коростенська районна державна адміністрація, Житомирська районна державна адміністрація та Новоград-Волинська районна державна адміністрація.

Протягом дня державні службовці та посадові особи органів місцевого самоврядування змагалися у 5 видах спорту: міні-футбол, волейбол, швидкі шахи, шашки та настільний теніс.

Коростенський район на спартакіаді представляли посадові особи Олевської міської ради.

Команда Коростенського району зайняла І місце з міні-футболу, яку представляли: Стафійчук Роман, Новак Олександр, Ковальчук Олег, Ковальчук Василь, Кравченко Микола, Михайленко Владислав, Гілюк Євген та ІІ загальнокомандне місце у змаганнях з шашок, яку представляли Сидоренко Жанна та Костинський Віктор.

За підсумками змагань команда Коростенської районної державної адміністрації зайняла V командне місце у фінальних змаганнях ХХІІ обласної спартакіади серед команд державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування, присвяченій Дню незалежності України.

Всі переможці отримали від фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» грамоти, медалі та кубки, а команда з міні-футболу ще й футбольний м’яч. Вітаємо учасників змагань та бажаємо нових спортивних звершень!

Особливі слова вдячності висловлюємо голові Олевської міської ради Сергію Лисицькому за відрядження команди участі в змаганнях.

Жанна Сидоренко,

головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури

та спорту Коростенської районної державної адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь