Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віталій Бунечко і Юрій Тарасюк ознайомились з результатами реалізації проєктів програми Президента "Велике будівництво" в Олевській територіальній громаді

Дата: 18.08.2021 15:47
Кількість переглядів: 354

Сьогодні з робочим візитом в Олевській громаді побували голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко та голова Коростенської райдержадміністрації Юрій Тарасюк. Вони ознайомились з результатами реалізації у громаді проєктів програми Президента Велике будівництво. Серед них – Олевська гімназія та автомобільна дорога «Олевськ-Покровське».

Фото без опису

Як відзначив в ході перебування на Олевщині Віталій Бунечко: "Будівництво нового корпусу Олевської гімназії тривало рекордних п’ятнадцять років. І, як вже стало за правило, завершити будівництво за останні два роки вдалося в рамках президентської програми".

Фото без опису

Довідково. Загальна вартість будівництва склала майже 47 мільйонів гривень. Відтепер освітній заклад матиме два спортзали, актовий зал, медіатеку та оновлену їдальню. У школі буде все необхідне обладнання для цікавого та ефективного навчання – інтерактивні екрани, системи для вивчення іноземних мов, комп’ютерні класи. Будівля – енергоефективна, зі своїм тепловим пунктом. Вже незабаром навчальний заклад відкриє двері для школярів Олевська.

Фото без опису

Ще один важливий для громади об'єкт – відремонтовано за програмою Президента ділянка автошляху Олевськ-Покровське. Її протяжність складає 8 кілометрів. Очільники області та району залишились задоволеними результатом виконаних робіт підрядною організацією.

"Зараз вкрай важливо відійти від практики латання доріг, а зводити нове дорожнє полотно, з гарантією та з урахуванням усіх можливих норм. Адже окрім якості, потрібно говорити й про безпеку учасників дорожнього руху. Отже, на цьому ми зупинятися не будемо. У планах привести до ладу якомога більше доріг на Житомирщині", - зауважив Віталій Бунечко.

Фото без опису

В свою чергу Юрій Тарасюк сказав: "Ми активно працюємо над тим, щоб програма Президента України "Велике будівництво" була в повній мірі реалізована в Коростенському районі і принесла людям комфорт на автошляхах району, у медичних, освітніх закладах та закладах культури".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь