Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання подальшого розвитку відносин України та НАТО обговорили під час зустрічі Роман Машовець та Александер Вінніков

Дата: 19.08.2021 09:18
Кількість переглядів: 250

Заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець провів зустріч з головою Представництва НАТО в Україні Александером Вінніковим.

Фото без опису

Співрозмовники обговорили розвиток відносин України з Північноатлантичним альянсом у контексті євроатлантичної інтеграції нашої держави.

Окрему увагу сторони приділили оборонній реформі, вдосконаленню національного законодавства у сфері безпеки й оборони та консультативно-дорадчій допомозі іноземних партнерів.

Фото без опису

Роман Машовець наголосив на незмінності обраного курсу Української держави на членство в НАТО та детально зупинився на окремих аспектах нормотворчої роботи, яка повністю враховує норми та правила країн Альянсу.

Заступник керівника Офісу Президента також поінформував голову Представництва НАТО в Україні щодо ситуації на Донбасі та перспектив її розвитку.

Більш детально було обговорено створення в Україні системи національної стійкості, розвиток Сил спеціальних операцій Збройних Сил України та їхню роль у реалізації нещодавно ухваленого Верховною Радою Закону «Про національний спротив».

Зі свого боку Александер Вінніков наголосив на незмінності позиції НАТО щодо повної й беззастережної підтримки Альянсу у протистоянні агресії Російської Федерації та важливості розширення практичної взаємодії у цьому зв’язку. Він також представив нових працівників Представництва НАТО в Україні.

Роман Машовець подякував Александеру Віннікову за особистий внесок у розвиток відносин України з Альянсом за час його перебування на посаді голови Представництва НАТО в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь