Щиро вітаємо українських бджолярів з Днем пасічника!
Бджолярів з давних-давен шанували на українській землі. Протягом століть виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Його секрети відкриваються лише дбайливим і працьовитим господарям.
Мед на столі – радість у господі. З ним українці відзначають свята, частують гостей, лікують недуги. Старовинні рецепти медових страв є безцінною реліквією, яку ми маємо берегти для нащадків.
Честь і хвала трудівникам пасік, які приносять до столу українців неповторний дар землі та сонця. Велика подяка Вам за наполегливість, вірність народним традиціям, любов до своєї землі.
Нехай добробут, радість творчості, відчуття гармонії з природою стануть винагородою всім українським бджолярам за терпіння та труд.
Цієї чудової серпневої пори, коли хлібороби справляють обжинки, а в садах дозрівають соковиті плоди, ви відзначаєте своє професійне свято.
За покликанням душі ви долучилися до надто складної, але дуже цікавої, сповненої романтики справи, яку наші пращури започаткували в сиву давнину та секретів якої природа приберегла ще на багато поколінь.
Щиро вітаємо Вас із Днем пасічника! Бажаю всім добра і миру, міцного здоров’я, натхнення, щасливої світлої долі та багатих медозборів на радість людям!
Інформація відділу агропромислового розвитку,
екології та економічної політики Коростенської РДА